Oznamy a oznamy :D
4 participantes
Pàgina 2 de 2
Pàgina 2 de 2 • 1, 2
Re: Oznamy a oznamy :D
jej " ktorý ? díky moc
Denjiro- Poèet pøíspìvkù : 45
A zda sa mi že Tsumaru tu prestal chodiť,a ostatný čo hrajú hru tak sa tu zaregistrujte inak to budete mať po madarsky a nie po slovensky
Všetci sa kuknite do postav NTG (tý ktorí môžu ) som to trocha vyzdobil,píšte či si myslite že je to lepšie alebo horšie ?
heroes0 escrigué:Všetci sa kuknite do postav NTG (tý ktorí môžu ) som to trocha vyzdobil,píšte či si myslite že je to lepšie alebo horšie ?
je to super :D
michalidesm- Poèet pøíspìvkù : 53
Admin najprv sa ti ospravedlňujem za neprítomnosť,, nedalo sa to nahlásiť skôr, čo mi je lúto a asi to zapríčinilo veľa problémov..
No aby som sa dostal k veci prehrial sa mi PC lebo sa mi od prachu zastavilo chladenie -ventilátor- a to tak že sa mi zapálila základná doska čiže počítač bol kaput, posledných pár dní som sa snažil zohnať nejaký pc na to aby som mohol znovu nabehnúť do tempa,,, a naštastie sa mi to podarilo až teraz takže toľko k tomu naozaj ma to mrzí.
No aby som sa dostal k veci prehrial sa mi PC lebo sa mi od prachu zastavilo chladenie -ventilátor- a to tak že sa mi zapálila základná doska čiže počítač bol kaput, posledných pár dní som sa snažil zohnať nejaký pc na to aby som mohol znovu nabehnúť do tempa,,, a naštastie sa mi to podarilo až teraz takže toľko k tomu naozaj ma to mrzí.
to až tak nevadí ja som sa len o teba bál (zase pripomínam že niesom gay ) a už s timito vtipmi aj prestanem
jo dobre berem na vedomie ale šak aspoň sa zasmejeme
Pàgina 2 de 2 • 1, 2
Pàgina 2 de 2
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum