Poradna ohľadom NTG
+2
Tsumaru
heroes0
6 participantes
Pàgina 5 de 6
Pàgina 5 de 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Poradna ohľadom NTG
michalidesm escrigué:heroes0 escrigué:jj,a ešte som ti chcel navrhnúť či nechceš biť senseiom tímu dva,už máš 3 genínov zohnatých.
ja či brat
ty lebo aký bude tvoj brat dobrý ešte neviem,takže budeš mať dalšiu postavu ak chceš,ak áno tak mi ju pošli osnovy ale neposielaj to ani ako prílohy,lebo nezobrazuje mäkčenie a podobne a namisto takýchto písmem dá otázniky,a pošli aj 5 jutsu,daj 2 geninske 2 chuninske a 1 juninske ,neboj sa aj ty budeš môcť dakedy mať viac jutsu so senseiskov postavou ale moc času na to nebudeš mať taký je už život junína
Tak si dam klan ANZUKA a chcem sa spytat ked si dam ako jonin jednu techniko mozem si dat techniku jastrabieho Krala typu A . ak nie povedz
michalidesm- Poèet pøíspìvkù : 53
michalidesm escrigué:Tak si dam klan ANZUKA a chcem sa spytat ked si dam ako jonin jednu techniko mozem si dat techniku jastrabieho Krala typu A . ak nie povedz
ano to môžež,že je to dobrý klan,mohli by sme aj nejaký príbech medzi nami dať,ja som tiež Anzuka
Nevie niekto kde je Denijiro,neprítomnosť neohlasoval tak teraz musíme celý deň a možno aj viac na neho čakať
heroes0 escrigué:michalidesm escrigué:Tak si dam klan ANZUKA a chcem sa spytat ked si dam ako jonin jednu techniko mozem si dat techniku jastrabieho Krala typu A . ak nie povedz
ano to môžež,že je to dobrý klan,mohli by sme aj nejaký príbech medzi nami dať,ja som tiež Anzuka
jj super klan a možme ajten príbeh potom dako daŤ že sa poznáme tak dik že budem moct mat to jutsu ale te jutsu ti asi poslem az zajtra a dnes ty poslem zivotoopis škoda že nemam maj to jutsu demonov :D to bi som musel byt sanin snad sa to dakedy podari
ano ale to sa ho budeš učiť mesiac ak sa staneš sanín,to je príšerne silná technika
heroes0 escrigué:ano ale to sa ho budeš učiť mesiac ak sa staneš sanín,to je príšerne silná technika
jj ale super technika dobru si vymyslel
uz mam životopis posielam ok
a keď te jutsu to mam dať tych 5 technik z toho klanu keĎ scem
D netopieria technika + daku vlastnu za genina
C netopieria technika vylepšena + vlasten za chunina
A premena jastrabieho kráľa jonin
Keby som mohol všecki jutsu z klanu okrem toho demona by to bolo super :D ale no čo už.
tak to može byt 5 nie a te čo su za klan ty napisem iba nazvy a ty budes vediet čo robia a te vlastne rozpíšem ok
ked tak pozerám na tie tvoje techniky koľko si ich vzal tak by som mal ešte nejaké vytvoriť aby som mal niečo odlišné od teba
dúfam že sa to denijira nedotkne ale čo keby sme napísali jeden kometár za ňeho,len ako tam príde a vyrazíme na misiu,čo poviete ? za to sa určite nemôže hnevať ved celý deň čakáme a nedal nam vedieť že tu nebude.
heroes0 escrigué:ked tak pozerám na tie tvoje techniky koľko si ich vzal tak by som mal ešte nejaké vytvoriť aby som mal niečo odlišné od teba
hehe sranda :D posielam ti aj tie techniky a ze ja som tam nedal že malá ohniva guľa za geninna lebo on je už starí tak dokáže veľku ok
heroes0 escrigué:dúfam že sa to denijira nedotkne ale čo keby sme napísali jeden kometár za ňeho,len ako tam príde a vyrazíme na misiu,čo poviete ? za to sa určite nemôže hnevať ved celý deň čakáme a nedal nam vedieť že tu nebude.
a čo keĎ večer príde lebo podla mna fakt večer aspon napíše
to je fuk,už som to napísal dúfam že sa Denijiro nehneváš ale celý den bez tejto hry,no proste som bol zúfalí
Denjiro nás zbije cez PC :D
a kedy náš tym začne byť aktívny dnes dúfam že ete nie lebo ja idem preč
a kedy náš tym začne byť aktívny dnes dúfam že ete nie lebo ja idem preč
Editat per darrera vegada per michalidesm el Dj Ago 20, 2009 10:50 am, editat 1 cop en total
lebo polovicu cesty sme prešli za jedinu vetu,a banditov bude lepšie ked nás napadnú až potom nie,ked budeme niekoho strážiť
Alebo nesúhlasíš,istotne nechcem aby misia trvala takých 5 komentárov,mynimálne 20
Alebo nesúhlasíš,istotne nechcem aby misia trvala takých 5 komentárov,mynimálne 20
Nazdar mozes mi poslat potom heslo??
A chcem sa opytat kedy zacne bit aktyvny nas tym ??
A chcem sa opytat kedy zacne bit aktyvny nas tym ??
Makato Kiure- Poèet pøíspìvkù : 5
už môžete písať,základ je napísať o odchode s akadémie a máš to ukončiť tím že pôjdeš ku hokagemu kde ťa pridelia do nejakého tímu.Ked to napíšeš istotne začnu písať aj tvoji tímovi parťáci a určite niečo napíše aj tvoj brat alias tvoj sensei
oki dobre a chcem sa opytat kolkojutsu mozem ovladat 2??a ze ci sa medzi ne rata kekkei genkai
no kekkei genkai sa medzi nie neráta ale je vždicky lepšie ked sa ho napríklad naučíš používať pri tréningu,tak to robí vätšina a máš všetky geninské etchniky ktore su vypísane v miestnosti jutsu,všetko čo sa pýtaš je určite niekde napísané
aha dobre jj to viem s tym kekei genkai ved ja to tak aj chcem urobiť uš mam aj vymyslen ako sa bude asik moja postava vivijat ozaj možem poprosit o heslo aby som mohol dať prispevok??
heroes0 už som ty poslal jutsu dobre :D
a napisal som za sesnseja a brat za svojho
a ozaj ked nebudu pisat ty s toho mojho tym tak co llebo ja som uz napisal z bratom
lebo ked budu piasat aby si vsimly to co som napisal za senseja
a napisal som za sesnseja a brat za svojho
a ozaj ked nebudu pisat ty s toho mojho tym tak co llebo ja som uz napisal z bratom
lebo ked budu piasat aby si vsimly to co som napisal za senseja
Heroes0
prečonám odišiel jeden člen s týmu ( tým 2 )
prečonám odišiel jeden člen s týmu ( tým 2 )
jo a díky adminovy že za mňa napísal tých pár riadkov s tým jak sem sa dostal k bráne díky
Denjiro- Poèet pøíspìvkù : 45
ako mám písat tie jutsu nestačí, že pošlem shino .... postavu??? čo mam písať do jutsu prosím napíšte príklad na jutsu
slider- Poèet pøíspìvkù : 11
povedal my že ide odísť tak som ho vymazal čoskoro prídu nový dnesak mi tie odkazy našho webu moc nevišli ale zajtra ich dám určite všade je tu ešte niekto kto mi s tím pomôže ? a som veľli rád že si tu denijiro,chýval si mi (ja niesom gay )
Pàgina 5 de 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pàgina 5 de 6
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum