Poradna ohľadom NTG
+2
Tsumaru
heroes0
6 participantes
Pàgina 4 de 6
Pàgina 4 de 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Poradna ohľadom NTG
Denjiro escrigué:presne naruto to tak prehnal že ho sasuke mosul dovest dom k stavitelovi mostu. mne sa ten tvoj nápad zdá ako dobrý ale hlavné slovo by mal mat asi náš sensei, že
hej hej náš sensei len ten tu zatim neni
michalidesm- Poèet pøíspìvkù : 53
naruto sa učil liezť po stromoch čo bolo oveľa ľachšie a kedže máme ísť o takú hodinku NTG času na misiu tak si švihajte sa to naučiť ,môžete sa to naučiť aj tam tam teiž bude voda kde to budeme musieť využiť,čo sa týka času ktorý sme pri tejto technike,toto nieje ešte vec ktorú by sme sa mali učiť viac dní,aj áno ale pritom koľko komentárov píšeme sa den o moc nepohol,techniky ako ovladanie podstaty sa budeme učiť aj viac ako týžden takže teraz sa nesťažujte
my sa nesťažujeme no apoň ja teraz nie vymyslel si to. A co sa týka tej techniky dalo by sa o mne povedať že je ovláda len mám nohy mierne vo vode a nie na vode tak to je celé ináč tak som to myslel aj v tom príspevku
a mám takú otázku kto bude hovoriť za týchl zlých lebo musia aj oni niečo sem tam kecnúť tak by ma zaujímalo že kto a ako to bude robiť bolo by dobre nekoho ustanoviť aby im trochu vytváral charakter a túžby a tak ... takže rukavica je hodená admin som zvedavý s čím prídeš ,,, a na pomoc ti prikladám verím že dostaneš skoro dobrý nápad
a mám takú otázku kto bude hovoriť za týchl zlých lebo musia aj oni niečo sem tam kecnúť tak by ma zaujímalo že kto a ako to bude robiť bolo by dobre nekoho ustanoviť aby im trochu vytváral charakter a túžby a tak ... takže rukavica je hodená admin som zvedavý s čím prídeš ,,, a na pomoc ti prikladám verím že dostaneš skoro dobrý nápad
Denjiro- Poèet pøíspìvkù : 45
Za zlých vraví asi každý ale ja najviac ale nieje to tak že dakto bude vlastniť zlú postavu jednoducho vám to predvediem na príklade s mojim Isamom:
Isamu Anzuka
Celý tím 3 vykračoval po lese a čosi sa im nepozdávalo."Zver úplne stíchla,alebo jej tu už niet."Povedal Isamu ked v tom začali na celí tím lietať kunaie a shurikeni."Všetci sa ihned schovajte"Povedal Isamu zo ztrachom pred ostatnými nijami ktorý ich napadli.Isamu si všimol jedneho s nich.Bol to asi ich vodca.Mal zakrytú tvár čiernou maskou a jeho telo bolo zakryté hnedým pláštom ale na jeho ruke bolo vidieť tetonovanie havrana.čo to asi môže znamenať.Pomyslí si v duchu Isamu.V tom sa Ninjovia zmenia na havraní a zjavia sa priamo za tímom.Asi je čas bojovať,pomyslí si Isamu v duchu.
-a potom by to napríklad nejako pokračovalo Zdá sa vám to ťažké?,ale zase pozor na prehnanosť.
Isamu Anzuka
Celý tím 3 vykračoval po lese a čosi sa im nepozdávalo."Zver úplne stíchla,alebo jej tu už niet."Povedal Isamu ked v tom začali na celí tím lietať kunaie a shurikeni."Všetci sa ihned schovajte"Povedal Isamu zo ztrachom pred ostatnými nijami ktorý ich napadli.Isamu si všimol jedneho s nich.Bol to asi ich vodca.Mal zakrytú tvár čiernou maskou a jeho telo bolo zakryté hnedým pláštom ale na jeho ruke bolo vidieť tetonovanie havrana.čo to asi môže znamenať.Pomyslí si v duchu Isamu.V tom sa Ninjovia zmenia na havraní a zjavia sa priamo za tímom.Asi je čas bojovať,pomyslí si Isamu v duchu.
-a potom by to napríklad nejako pokračovalo Zdá sa vám to ťažké?,ale zase pozor na prehnanosť.
dobre ale šak aj tlý hoši majú monológy dlhé jak toalentý papír,,, a na autentite by pridalo keby si sa s nima mohol porozprávat ja nevím napríklad denjiro zakričí smerem na ninju s maskú kdo si a jakké je tvoje meno...
ninja s maskú som haraiki bla bla bla,, " je strašne namyslené že vy ninjové s konohy si volne chodíte mimo s dediny a robíte machri na šecky strany a proto já haraiki bla.... bojovník za spravodlivost vás zastavím
.... pravdaže dostane na hubu ale pekné ked poví neco aj ten zlý než aby sa hned do nich bez vysvetlenia pustil co ty na to ?
ninja s maskú som haraiki bla bla bla,, " je strašne namyslené že vy ninjové s konohy si volne chodíte mimo s dediny a robíte machri na šecky strany a proto já haraiki bla.... bojovník za spravodlivost vás zastavím
.... pravdaže dostane na hubu ale pekné ked poví neco aj ten zlý než aby sa hned do nich bez vysvetlenia pustil co ty na to ?
nechcem nejak naliehat ale dost by sa mi hodilo keby už tento den skončil a bylo zajtra jo
dnešok skončí o chvíľu ale ešte musíme ísť za hokagem a ten nam da misiu na zajtra takže poprosím náš tím aby to čo najskôr tento den ukončili
tak ešte popíšeme že sme sa to naučili a pujdeme do konohy,, jo ?
no ano napíšte a potom nabehne Inzuky ked vam to už pôjde a povie aby sme išli za Hokagem.
Hej a Tsumaru,máme misiu čítaj trocha to čo píšeme máme ísť za hokagem potom sa vyspíme bude nový den a potom pôjdeme na misiu
Mě to nebaví číst .. jednu chvíli píšete debility a mezi debility se najednou vměstná mise ...
Heroes0 som ty potom poslal na e-mail to moje Kekkei Genkai tak si ho pozri
no dobre,a denijiro mohol by si vysvetliť to tvoje chodenie po vode,podľa mňa si to opísal tak ako by si sa korčuľoval na ľade
jj to tak viznelo ze sa korculuje po vode :D
jo presne tak to aj je nechodím ale korčulujem sa,,, je s tým nejaký problém ?
rovnako ako chodiť. len musíš chakru vytvarovať do vhodného tvaru
spravil som už bodovanie,ešte také 4 misie a pritom tréningi a môžeme biť chunini,ale potom to pôjde čoraz pomalšie to je schválne aby sme hru mohli hrať aj rok a stále sa zdokonaľovať a nebiť najsilnejší za chvíľu.
Heroes0 uz si si ptrecital ten e-mail o tom mojom Kekkei Genkai
prečítal a asi ho mám aj hodiť na web však,dúfam že ešte dnes ho tam hodím lebo sa mi akosi nechce,mám dosť práce -smejko znamená že sa smejem.
heroes0 escrigué:prečítal a asi ho mám aj hodiť na web však,dúfam že ešte dnes ho tam hodím lebo sa mi akosi nechce,mám dosť práce -smejko znamená že sa smejem.
no nevadi ale hlavne ze si my to uznal
A ešte ta chcem poprosit posli bratovy ten e-mail z hesloma tym kodom . dik
jj,a ešte som ti chcel navrhnúť či nechceš biť senseiom tímu dva,už máš 3 genínov zohnatých.
heroes0 escrigué:jj,a ešte som ti chcel navrhnúť či nechceš biť senseiom tímu dva,už máš 3 genínov zohnatých.
ja či brat
a ked tak tak by bolo jedno že im dam kakashiho test či lebo iny test ma nenapada
Pàgina 4 de 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pàgina 4 de 6
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum