Poradna ohľadom NTG
+2
Tsumaru
heroes0
6 participantes
Pàgina 6 de 6
Pàgina 6 de 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Poradna ohľadom NTG
ozaj co mam robit ked nik nepise z tymu 2
michalidesm- Poèet pøíspìvkù : 53
tak to neviem,zatial môžež čakať,máme tu asi dalšieho nového člena tak uvidíme toho slaidera myslím
heroes0 escrigué:tak to neviem,zatial môžež čakať,máme tu asi dalšieho nového člena tak uvidíme toho slaidera myslím
oki rozumim
a čo mam pisat ked tu sensei neni ved nevim co mam napisat
ja za neho napíšem ak sa neukáže,a potom ho bude musieť asi niekto nastúpiť,tak ak skutočne už nepríde tak ma napadlo že ho zabíje ninja nukein aby sme my mohli utiecť alebo niečo podobné a ten nukein bude strašne silný,ak ho hodláme zabiť tak napíšem do oznamov že každá postava ktorá v hre zomrie zomrie preto lebo už nebola ochotná hrať,preto aj na také niečo musíme my ako hra vymyslieť príbech
heroes0 escrigué:ja za neho napíšem ak sa neukáže,a potom ho bude musieť asi niekto nastúpiť,tak ak skutočne už nepríde tak ma napadlo že ho zabíje ninja nukein aby sme my mohli utiecť alebo niečo podobné a ten nukein bude strašne silný,ak ho hodláme zabiť tak napíšem do oznamov že každá postava ktorá v hre zomrie zomrie preto lebo už nebola ochotná hrať,preto aj na také niečo musíme my ako hra vymyslieť príbech
možno presvedčím jedného môjho kamoša to hrať,on je naruto fanda a aj písať vie celkom sľubne ale povedal že tejto hre moc nechápe ale to ju videl tak 2 minúty a to bola na inom webe,naš web je super tak snad ho presvedčím
to je dobré riešenie možeme treba napísat že sa obetoval aby sme sa mohli zachrániť alebo ... no šak uvidíme čo a ako
Denjiro- Poèet pøíspìvkù : 45
on aspon zomrei zo cťou ale ked som ja tuto hru opustil na inom webe(slabšom webe) tak povedali že ma vyhodili,no to su swine
ale vätšinou budú postavy odchádzať čestne.
heroes0 escrigué:on aspon zomrei zo cťou ale ked som ja tuto hru opustil na inom webe(slabšom webe) tak povedali že ma vyhodili,no to su swine
to hej
lebo treba nie akoze ze pride raz za den alebo vobec a nemozeme pokracovat v hrani
2udia a ako je to s tým slider-em do kontroly napísal shino aburame je bude hrať alebo ako veď shino je naruto charakter preto sa pýtam či sa to može ?
Nechápem ako mám tú postavu urobiť podla obrázka? Nemohli by ste mi poslať hocijaký obrázok postavy a ja ho opíšem?
slider- Poèet pøíspìvkù : 11
Nestačil by dáky obrázok z naruta? Že by som ho opísal
tentokrát sem sa teda hodne rozpísal asi doháňam ty dva či tri dni
Mohol by som aspoň mať postavu-obrazok z naruta a meno hocijaké?
už sem čekal kedy sa konečne pomýlim a je to tu sakra v namísto haruko sem tam vyplnil denjiro tak potom sa nedivte že co za blbečka to tam napísal,, a ked sa dá tak to opravte
prepáč slaider že som neodpovedal ale bol som kosiť trávu a ešte aj o 10 minút idem takže čakám že ku pc prídem až okolo večera.čo sa týka tej tvojej postavy ved to nieje ťažké nájsť,dáj si do google napríklad ninja alebo niečo také a zobrazí sa ti dosť pekných postáv,potom by si mohol podľa tej postavy podľa toho ako vypadá urobiť si výzoz.Len si vyber obrázok ktorý sa ti najviac páči,napríklad ja vypadám takto http://img02.picoodle.com/img/img02/8/5/6/f_Anime299m_d02f7ad.gif moja psotava Isamu
Super ďakujem za help
predsa ešte potrebujem pomoc (dúfam,že som dobre napísal ten životopis)ako mám napísať tie jutsu tej osnove rozumiem ale keď chcem viac jutsu treba viac osnov? akože jedna osnova jedno jutsu a tie prve techniky su to genjutsu?, nin.?, tai.? tie henge a podobne a,že či môžem mať tie henge bunshin a kawarimi myslím všetky naraz a ak hej ake maju nevyhody pls odpiste
forum bole premiestnené sem http://narutotextgame.forumotion.com/forum.htm hra sa nebude konať na fore stále sa bude konať na stránka zas som došiel k záveru že to tak bude lepšie
keďže nemám na výber musím si zahrať naruto ultimate ninja storm
Pàgina 6 de 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pàgina 6 de 6
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum